فیلم و انیمیشن


چرا تنها یک طرف ماه را می بینیم؟

شاید تاکنون اصطلاح "نیمه تاریک ماه" را شنیده باشید. این عبارت اشاره به این واقعیت دارد که تنها یک سمت کره ماه، قابل رویت و مشاهده از روی کره زمین می باشد. این درحالی است که نیمه دیگر کره ماه که "نیمه تاریک ماه" یا "سمت دورتر" خوانده می شود به گونه ای قرار گرفته که ما هیچوقت قادر به مشاهده آن از روی زمین نمی باشیم.

با مشاهده ویدئویی که در ادامه این مطلب آمده است علت این موضوع را به خوبی درک خواهید نمود...

آخرین بروز رسانی ( شنبه, 02 دی 1391 ساعت 20:55 ) ادامه مطلب ...
 

ماورای نور

رصدخانه اشعه ایکس Chandra در ارتفاع بسیار بالای زمین در چرخش است و با دقت بسیار زیاد به تاریکترین نقاط فضا می نگرد. با جستجوی ترسناک ترین و با شکوه ترین جلوه های گیتی، این تلسکوپ برجسته، آنچه چشمان ما قادر به دیدنش نیست را آشکار می سازد و ما را به آنسوی روشنایی ها می برد.

Chandra بهترین عملیات اختر شناسی اشعه ایکس ناساست. پنجره ای به جهانی باز می کند که قدرتمندترین پدیده ها در تاریکی می درخشند.

آخرین بروز رسانی ( جمعه, 04 اسفند 1391 ساعت 23:40 ) ادامه مطلب ...
 

دوربین وسیع الطیف 3 – در امتداد رویای هابل

این دوربین یکی از ابزارهای جدید تلسکوپ فضایی هابل می باشد. این دوربین دارای قدرتی معادل 10 برابر دوربین های پیشین می باشد. در ادامه ویدئوی مربوط به دوربین را به همراه متن ترجمه شده گفتگوی بین برخی از مسئولین ارشد این پروژه می توانید ببیند.

آخرین بروز رسانی ( جمعه, 06 بهمن 1391 ساعت 02:59 ) ادامه مطلب ...
 

لحظه پنجاهمین سالگرد ناسا:فلورا کالوی

فلورا کالوی: «برنامه شاتل یک بحثی را به راه انداخته است. به دلیل اینکه باید در حین اوج گرفتن یا به زمین نشستن  به خوبی کنترل شود. بنابراین ما باید نرم افزار سفینه را تقویت می کردیم تا بتواند همه کمک های حرکتی یا کنترلی را انجام بدهد و آنها را پردازش کند. نرم افزارهای زمینی را هم باید تقویت می کردیم تا داده های ردیابی و اندازه گیری را پردازش کند و

آخرین بروز رسانی ( دوشنبه, 21 ارديبهشت 1388 ساعت 17:49 ) ادامه مطلب ...
 

لحظه پنجاهمین سالگرد ناسا: شارن استک

«مدل X-43A دقیقا نمونه کوچکی از هواپیماهای فضایی ملی بود. و در مقیاسی ساخته شد که در یک تونل هشت فوتی قرار گرفت. هدف ما به جای درگیر شدن با مسایل مقیاس، استفاده از آن بود. حالا وسیله ای دارید که می توان آنرا همینجا در یک تونل هشت فوتی آزمایش نمود. تونلی با درجه حرارت بالا. همچنین می توان آنرا پرواز داد. و هدف هم همین بود. آنالیزهایی انجام گرفت تا بفهمیم

آخرین بروز رسانی ( سه شنبه, 11 فروردين 1388 ساعت 00:48 ) ادامه مطلب ...
 

لحظه پنجاهمین سالگرد ناسا: لوری دووال

«من فکر می کنم چیزی که همیشه توجه من را به ناسا جلب می کند این است که همیشه در حال انجام کارهایی هستند که قبلا انجام نشده. آنها همیشه در حال انجام کارهای جدید هستند. این همیشه جالب بوده، آنها نه تنها به طور آشکارا فضا را جستجو می کردند بلکه در پروسه این کار نیز سعی می کردند با مشکلاتی مقابله که واقعا جهان تا قبل از پروازهای انسان به فضا و زندگی طولانی مدت او در فضا چنین کاری نکرده بود. تکنولوژی های زیادی به وجود آمد. موارد زیادی هست. به همین دلیل هم هست که ما

آخرین بروز رسانی ( سه شنبه, 11 فروردين 1388 ساعت 11:58 ) ادامه مطلب ...
 

کارآموزی سرنشینان HST در ناسا

کوین متیو Kevin Matthews

صبح به خیر دوستان! کاری که امروز قرار است وقتی به محل رسیدیم انجام دهیم این است که FGS را مرور کنیم.

اسکات آلتما Scott Altman: فرمانده عملیات

بسیار خوب، به Goddard آمدیم به خاطر این که تجهیزات واقعی در اینجاست. شما می دانید ما می توانیم وارد cleanroom شویم و با تجهیزات علمی دقیق کار کنیم،. تجهیزاتی که قرار است در فضا با آنها کار کنیم.

آخرین بروز رسانی ( سه شنبه, 11 فروردين 1388 ساعت 11:59 ) ادامه مطلب ...
 

به زمین نشستن شاتل فضایی (Endeavour)

مفسر ناسا: سرعت 350 مایل بر ساعت. ارتفاع 2000 فوت. سرعت کاهش یافت. به زمین نشست. چتر پرواز به کاهش سرعت Endeavour در باند پرواز کمک می کند. نوک شاتل نیز به زمین نشست. بازگشت به خانه که آخرین مرحله از ماموریت ایستگاه بین المللی فضا بود نیز تکمیل شد. 124مین ماموریت فضایی، 27مین ماموریت شاتل در ایستگاه و 22مین ماموریت برای Endeavour.

 

آخرین بروز رسانی ( دوشنبه, 11 خرداد 1388 ساعت 12:54 ) ادامه مطلب ...
 

راکت جامد STS-126

تصاویری از دوربین بوستر (Booster) راکت جامد STS-126

بدون صدا.

 

آخرین بروز رسانی ( سه شنبه, 11 فروردين 1388 ساعت 12:22 ) ادامه مطلب ...
 

مطالعات صحرایی ماشین های K10 ناسا

جزیره دووان در کانادا بزرگترین جزیره غیر مسکونی جهان است. دووان مرکز آتشفشان هاگتون است. دهانه آتشفشانی به پهنای 20 کیلومتر و شبیه به آتشفشان های قمری. فعالیت های تحقیقاتی از کمپ اصلی پروژه هاگتون-مریخ هدایت می شود.

در جولای 2007 ، گروه روبات های هوشمند آمس ناسا(nasa Ames Intelligent Robotics Group)  ، دو روبات K10 را به آتشفشان هاگتون برد. روبات های K10 کاوش های سیستماتیک مشابه را درپایگاه های قمری انجام داده بودند.

آخرین بروز رسانی ( دوشنبه, 18 خرداد 1388 ساعت 18:08 ) ادامه مطلب ...
 

پرتاب IBEX

جورج دیلر   ، فرمانده برنامه سرویس های پرتاب:« سه... دو ... یک... آماده پرتاب»

مرکز کنترل عملیات:  Pegasus با ماموریت IBEX همراه است.

Pegasus در امنیت است.

مرحله اول احتراق

دیلر  : احتراق راکت Pegasus دارای IBEX 

مرکز کنترل عملیات: LC-PLT . راکت Pegasus مافوق صوت. وضعیت طبیعی. آخرین قسمت مرحله اول موتور فشار.

آخرین بروز رسانی ( سه شنبه, 11 فروردين 1388 ساعت 12:58 ) ادامه مطلب ...
 
صفحه 1 از 2